روش‌های مهاجرت قانونی
اگر قصد مهاجرت به خارج دارید، بهتر است که مناسب‌ترین روشی که با شرایط شما هم‌خوانی دارد را انتخاب کنید. مهاجرت قانونی به یک کشور، شرایط و قوانین خاصی دارد، اما به هر روی با انتخاب هر کدام مزایا و معایب متعددی را شاهد خواهید بود که ممکن است در ابتدا برای شما کمی جالب توجه باشد. شاید افراد زیادی روش پناهندگی را برای مهاجرت انتخاب کنند، درحقیقت مهاجرت غیرقانونی قتلگاه رویاها است.
بهترین راه مهاجرت قانونی به شرح زیر است:
  • مهاجرت تح صیلی
  • مهاجرت کاری
  • مهاجرت  سرمایه گذاری یا کارآفرینی
  • مهاجرت به واسطه ویزای تمکن مالی
در یک کشور زندگی کند. هریک از این روش ها شامل دریافت ویزا، اقامت یا حق شهروندی کشور مقصد در مرحله نخست می شوند. مثلا اگر به واسطه مهاجرت تحصیلی یا مهاجرت کاری به یک کشور سفر کنید در ابتدا تنها به شما ویزا آن کشور اعطا می شود؛ این در حالیست که با مهاجرت از طریق سرمایه گذاری اقامت آن کشور در همان ابتدا برای شما و خانواده تان صادر خواهد شد.
مثلا اگر خانه ای بخرید یا ملکی را خریداری کرده و اجاره دهید. منظور از تمکن مالی برای مهاجرت یک فرد، توانایی مالی و پولی وی در گذراندن زندگی در یک کشور دوم بدون نیاز به کار یا سرمایه گذاری است.
برای مطالعه در مورد “اقامت از طریق خرید ملک در اروپا” روی عنوان کلیک کنید.

برخی افراد که درآمد بالایی در کشور خود دارند می توانند به این واسطه به یک کشور مهاجرت کنند و بدون نیاز به کار از حقوق شهروندی آن کشور مانند مردم بومی آنجا، بهره مند شوند. در این روش اقامت دائم به فرد اعطا نمی شود و البته که اجرای آن تنها در چند کشور اروپایی امکان پذیر است.
البته دیگر روش های مهاجرت که در دسته بندی های بعدی این چند گزینه قرار می گیرند شامل مهاجرت از طریق ازدواج با شخص ساکن در کشور مورد نظر و به دنیا آوردن فرزند هستند.
کدام راه مهاجرت قانونی آسان و کم هزینه است؟
شاید در مرحله نخست در مقایسه با مزایا و معایب مهاجرت قانونی، با خود فکر کنیم که مهاجرت غیر قانونی از این موارد بهتر است! اما این تفکر غلط استشرایط نامطلوب و خطراتی که بعد از مهاجرت غیر قانونی گریبانگیر افراد می شود، به مراتب بدتر از شکل مهاجرت قانونی و شرایط مرتبط با آن است. مهاجرت تحصیلی و سرمایه گذاری جزء بهترین انتخاب هایی است که همواره به افراد توصیه می شود تا برای کاهش درد سر و ارتقا شانس خود برای ورود به کشور مورد نظرشان، آنها را انتخاب نمایند.
به خصوص که در روش سرمایه گذاری، ابتدا اقامت موقت و سپس اقامت دائم (بعد از چند سال) به شخص و خانواده وی نیز اعطا می شود.
ازدواج با یک خانم،آقا مقیم در کشور مورد نظر نیز راه حل بعدی و مطلوب دیگری است که شما را سریعتر از دو مورد ذکر شده به نتیجه دلخواه می رساند. ازدواج غیر سوری و براساس قوانین کشور مورد نظر پیچیدگی چندانی ندارد و در اولویت انتخاب افراد قرار می گیرد. شما بعد از 5 سال زندگی مشترک با شخص تبعه آن کشور می توانید اقامت دائم دریافت کنید.
مهاجرت به کدام کشور آسان و کم هزینه است؟
کشور های متعددی وجود دارند که به دلیل ایجاد کردن شرایط و کاهش الزامات و قوانین سختگیرانه در بین دیگر کشور ها از محبوبیت بیشتری بین مهاجران برخوردارند.
این آسان گرفتن برای مهاجرت قانونی این افراد به اشخاصی که شرایط کافی را دارند اجازه می دهد تا سریعتر به مقصود مورد نظرشان دست یابند.
از جمله این کشور ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
  • پاراگوئه
  • مجارستان
  • اکوادور
  • پاناما
  • امارات متحده عربی
  • قطر
  • سنگاپور
2 کشوری که شانس دریافت ویزا کار در آنها نسبتا بالاست شامل موارد زیر هستند:
  • آلمان
  • اتریش
دریافت ویزای کار در این دو کشور بسته به ملیت شخص متفاوت است و نمی توان گفت که پروسه دریافت ویزا کار در این دو کشور به سادگی آب خوردن است. اما قوانین سختگیرانه کمتری در این رابطه وجود دارد که ورود مهاجران به قصد انجام کار را کمی آسانتر می کند.
برای دریافت ویزای سرمایه گذاری برای مهاجرت قانونی آسان، می توانید به سراغ کشور های زیر بروید:
مهاجرت به کدام روش و کشورها گران و سخت است ؟
برخی کشور های دیگر نیز قوانین و شرایط سخت گیرانه تری را وضع می کنند، اما با این حال بسیاری از افراد دوست دارند که مهاجرت قانونی برای سفر به این کشور ها و اقامت دائم در آنها را تجربه کنند. از جمله این کشور ها می توان به موارد زیر اشاره نمود:
  • کره شمالی
  • چین
  • روسیه
  • هند
  • تایلند ( اما دریافت ویزا آن برای اقامت کوتاه مدت آسان است)
  • چاد
  • سو ئد
  • دانمارک
البته بسیاری از این کشور ها شرایط سختگیرانه و طولانی مدت را تنها برای ایرانیان و برخی دیگر از کشور های خاص در نظر می گیرند. تا جایی که، ممکن است شهروند کشور دیگری به آسانی بتواند ویزا این کشور ها را دریافت کرده و به کار، تحصیل یا سرمایه گذاری مشغول شوند. از این رو، کشور مبدا در روند مهاجرت قانونی بسیار تاثیر گذار است.
مزایا و معایب مهاجرت قانونی چیست؟
این مزایا و معایب مهاجرت قانونی از چند جهت قابل بررسی هستند. مثلا مهاجرت کاری قانونی برای کارمندان معایب و مزایا متعددی را در بر دارد. از جمله مزایا آن می توان به کار زیاد/ دستمزد بالا، افزایش حقوق با امکان جستجو کار بر اساس توانایی های فردی اشاره کرد. اما معایب آن نیاز به یادگیری زبان برای ایجاد ارتباط با دیگر افراد و مسائل حقوقی مرتبط با آن است.
یا مثلا مهاجرت قانونی تحصیلی نیاز به تسلط بر زبان آموزشی، یا پذیرش مشروط (بدون مدرک زبان) و پرداخت هزینه های زندگی دانشجویی و شهریه دانشگاه ( بسته به دانشگاه مورد نظر) را دارد.
در هر دو این حالت های مهاجرت قانونی، شما عملاً اقامت دائم دریافت نمی کنید و باید مدتی را صبر کرده و در کشور مقصد زندگی کنید تا در صورت احراز شرایط و قوانین لازم حق شهروندی را کسب کنید. با این حال، مراحل قبل از اخذ ویزا برای کار، تحصیل و سرمایه گذاری در کشور مقصد هم مزایا و معایب خاص خودش را دارد.
برخی کشور های سرمایه با رقم خاصی را برای امکان سرمایه گذاری درنظر می گیرند و شما ملزم هستید تا به اندازه این رقم یا بالاتر از آن سرمایه گذاری کنید، ملک بخرید یا با قوانین خاصی مثل استخدام N نفر در حوزه کارآفرینی خود و پرداخت سالانه مالیات، بتوانید در این کشور ها زندگی عادی داشته باشید.
دریافت ویزای کاری در روند مهاجرت قانونی، هم پروسه و قوانین خاص خودش را دارد. در اکثر کشور ها برای استخدام یک فرد بیگانه اولویت با ساکنان موجود در آن کشور است و در صورتی که شخصی با شرایط و توانایی های کارفرما جهت کار در سمت و جایگاه مربوطه (ابداً) وجود نداشته باشد، از آن شخص بیگانه برای کار در این کشور دعوت به عمل خواهد آمد.
به دلیل دشوار بودن پروسه انجام این کار، اغلب توصیه بر این است که ویزا تحصیلی بگیرید و پس از اتمام تحصیل آن را به ویزا کار تبدیل کنید تا بدون دردسر بتوانید در کشور  مذکور اقامت داشته باشید.
 
 
مهاجرت راه‌های گوناگونی دارد که بسته به شرایط و امکانات در دسترس یک شخص انتخاب می‌شود. زمانی که از مهاجرت قانونی سخن می‌گوییم، به راه‌های گوناگون و بی‌دردسر می‌رسیم که به ما اجازه می‌دهد در یک کشور زندگی کنیم و جهت دریافت حق شهروندی آن جا تلاش نماییم. نکته‌ای که میان مهاجرت قانونی و مهاجرت غیر قانونی فاصله می‌اندازد، بی‌دردسر بودن آن و دریافت نتیجه بهینه‌تر است، به همین دلیل در این مقاله قصد داریم شما را با روش‌های قانونی مهاجرت آشنا کنیم.
مهاجرت چیست؟
مهاجرت به عملی گفته می‌شود که از طریق آن، فرد به صورت انفرادی و یا به همراه خانواده به کشوری خارجی نقل مکان نموده و برای مدت زمان طولانی و حتی دائمی به زندگی، کار و همچنین تحصیل می‌پردازد.بعضی از افراد برای ارتقا وضعیت شغلی و کسب درآمد ارزی، برخی برای سرمایه‌گذاری و برخی دیگر برای تحصیل نیز تصمیم به مهاجرت به کشورهای مهاجرپذیر می‌گیرند.
اقامت و اقامتگاه
پس از مهاجرت اولین موردی که به ذهن افراد می‌رسد، اقامت و اقامتگاه است. اقامت دغدغه خیلی از افرادی‌ست که قصد مهاجرت دارند. در حقیقت مهاجرت و اقامت دو موضوع به هم تنیده شده هستند.دقت داشته باشید که میان اقامتگاه با محل سکونت فرق وجود دارد و قوانین در هر کدام متفاوت عمل می‌کنند. اقامتگاه بدون در نظر گرفتن تابعیت فرد، وی را از نظر مادی و حقوقی به خاک یک کشور پیوند می‌دهد که می‌تواند داخلی و یا بین‌المللی باشد.
تمامی ایرانیانی که به دنبال مهاجرت به کشورهای دیگر هستند، با داشتن تابعیت ایرانی بایستی ابتدا از طریق دریافت مجوزها و اقدام از طریق یکی از روش‌های قانونی مهاجرت به مدت چند سال در کشور مقصد زندگی کنند و بعد از آن دریافت تابعیت نمایند.با دریافت تابعیت شما به عنوان یکی از افراد جامعه کشور جدید پذیرفته می‌شوید که وظایف سیاسی، حقوقی، داخلی و بین‌المللی را بر عهده خواهید داشت و در مقابل دولت نیز مسولیت‌هایی را در قبال شما خواهد داشت.

روش های قانونی مهاجرت

روش های قانونی مهاجرت

روش‌های قانونی مهاجرت از طریق پناهندگی
در معنای بین‌الملل پناهندگی نوعی حمایت و از روش‌های قانونی مهاجرت محسوب می‌شود که به افراد اجازه می‌دهد تا از تهدید و خطراتی مانند نژاد، مذهب، ملیت، عقاید سیاسی یا عضویت در یک گروه اجتماعی خاص که در کشورشان متوجه آن‌هاست به کشوری مطمئن پناه ببرند. کشورهای بسیاری در دنیا بر حسب قوانین خود ظرفیت معینی را جهت پذیرش پناهندگان اعلام می‌کنند و طبق آن به افراد اسکان و شرایط زندگی امن می‌دهند.
ولی این پناه بردن بایستی مطابق با شرایط مشخص شده از طرف هر کشور و ارائه درخواست به سفارت انجام گیرد تا در نهایت توسط پناهندگی پذیرفته شود، سپس فرد می‌تواند با سفر به آن کشور با حداقل امکانات، زندگی را در کشور مقصد شروع کند.باید گفته شود که مسیر پناهندگی یک مسیر بسیار سخت و ناخوشایند است و دشواری‌های این مسیر به قدری زیاد بوده که تنها در این حد باید گفت که تا خود شخص در موقعیت آن قرار نگیرد، نمی‌تواند درک کند. بنابراین بنا به اندک اشاراتی که گفته شد، به هیچ عنوان پناهندگی پیشنهاد نمی‌گردد، زیرا این مسیر ضمن خطرات فراوان، زندگی سختی را برای شما تا چند ماه و گاها سال فراهم می‌سازد که در نهایت می‌تواند منجر به ریپورت شدن و استرداد به کشور نیز شود.
روش‌های قانونی مهاجرت تحصیلی
روش‌های مهاجرت تحصیلی بیش از هشت مورد را شامل می‌شوند که در این میان بعضی با تقاضای بیشتری مواجه هستند و سالانه افراد بسیاری را به نتیجه دلخواه خود می‌رسانند.
روش‌های مهاجرت تحصیلی از جمله راه‌هایی است که جزو پردرخواست‌ترین‌ها بوده و می‌تواند با حداقل هزینه شما را به اقامت و سپس شهروندی یک کشور برساند. دریافت پذیرش از هر یک از مدارس، کالج‌ها و یا دوره‌های زبان کشورهای خارجی می‌تواند برای شما ویزای تحصیلی و مجوز اقامت قانونی تا پایان دوره معین شده را به همراه داشته باشد.ولی بعد از اتمام دوره تحصیلی ویزای شما باطل می‌‌گردد که جهت تمدید بایستی اقداماتی را انجام داده و آن را به ویزای کاری تبدیل سازید.
در ابتدا شما با ویزای تحصیلی به خاک یک کشور قدم می‌گذارید ولی در صورتی که به دنبال اخذ اقامت دائم و ماندگاری در آن کشور هستید، به دنبال کاری مناسب برای خود باشید.کار همزمان با تحصیل در ابتدا با محدودیت ساعتی همراه است ولی اگر بتوانید با کار ساعتی کارفرمایی مناسب برای خود پیدا کنید و زمینه کار دائم بعد از اتمام تحصیل را مهیا سازید، می‌توانید به اقامت برسید.هر ساله افراد زیادی جهت ادامه تحصیل خود در مقاطع مختلف که بیشتر در مقطع دانشگاهی بوده، اقدام به اخذ ویزای تحصیلی می‌کنند. خوشبختانه کشورهای پیشرفته با هدف جذب استعدادهای جوان و برابر سازی فرصت‌های آموزش، سالانه جمعیت کثیری از دانشجویان بین‌المللی را می‌پذیرد.کسانی که مهاجرت تحصیلی می‌کنند، افزون بر کسب دانشی با ارزش و کم‌نظیر، مسیر ورود به دنیای اشتغال و همینطور اخذ اقامت دائم کشور مقصد برایشان هموارتر است.
روش های قانونی مهاجرت کاری
یکی دیگر از انواع روش‌های قانونی مهاجرت، مهاجرت کاری است که در آن افراد جهت دستیابی به فرصت‌های شغلی با درآمدی بهتر به کشوری دیگر که از لحاظ وضعیت اشتغال، حقوق، رفاه شغلی و غیره برتری دارد، مهاجرت می‌کنند.در حقیقت روش‌های مهاجرت تحصیلی و مهاجرت کاری جزو پرطرفدارترین روش‌های مهاجرتی هستند. مهاجرت شغلی معمولا در شرایطی رخ می‌دهد که فرد مهاجر از امکانات کافی برای زندگی در کشور خود برخوردار نباشد و یا برای ارتقا سطح زندگی خود از جمله از نظر معیشتی و شغلی به کشوری پیشرفته‌تر با موقعیت‌های شغلی بهتر مهاجرت نماید. از جمله دیگر اهداف اصلی بیشتر افراد در روش مهاجرت کاری، اخذ اقامت دائم و سپس دستیابی به شهروندی کشور مقصد می‌باشد.
در قانون تقریبا همه مقاصد محبوب برای مهاجرت کاری نیز این گونه بوده که فردی که ویزای کاری آن کشور را دریافت می‌کند، در اکثر مواقع ابتدا ویزای وی موقت و البته قابل تمدید بوده و سپس بعد از گذشت چند سال، بسته به قانون کشور مقصد با پرداخت مالیات و عدم ایجاد مشکل قانونی برای خود می‌تواند جهت گرفتن اقامت دائم کشور مقصد اقدام نماید. از این رو مهاجرت کاری نیز مانند دیگر روش‌های مهاجرتی نیازمند یک‌سری شرایط و صلاحیت‌های لازم می‌باشد که با توجه به قانون هر کشوری می‌تواند دارای تفاوت‌هایی باشد.
روش های قانونی مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری
سرمایه‌گذاری از جمله راه‌هایی است که بسیار توسط کشورهای مختلف دنیا استقبال شده و می‌توان از طریق آن طی مدت زمان کوتاه‌تری در مقایسه با روش‌های قانونی مهاجرت دیگر به اقامت دائم دست یافت.اخذ اقامت از طریق سرمایه‌گذاری که به شهروندی اقتصادی نیز شهرت دارد، به وضعیتی گفته می‌شود که در آن شخص متقاضی مبلغ قابل توجهی را در اقتصاد کشور مقصد سرمایه‌گذاری نماید.
همانطور که گفته شد، در این روش شما با سرمایه‌گذاری مبلغی پول، اجازه اقامت در کشور مورد دلخواهتان را به دست خواهید آورد که می‌تواند برای همسر و فرزندانتان نیز حق اقامت را به همراه داشته باشد.مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری زمانی منجر به دریافت اقامت دائم می‌‌گردد که بتوانید سرمایه خود را تا پنج سال در کشور مقصد حفظ و مالیات را پرداخت نمایید.

روش های قانونی مهاجرت

روش های قانونی مهاجرت

روش های قانونی مهاجرت از طریق ثبت شرکت در خارج
یکی از روش‌های قانونی مهاجرت به سایر کشورها، ثبت شرکت در کشور خارجی مورد نظر است. شما می‌توانید با هزینه بسیار پایین‌ و صرف زمان کم از طریق ثبت شرکت برای خود و اعضای خانوادتان اقامت یک کشور را اخذ نمایید.
کسانی که قصد مهاجرت و اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت را دارند، نیازی به اخذ ویزای کار ندارند، تنها لازم است مجوز اقامت در کشور مورد نظر را برای ثبت شرکت داشته باشند. این مجوز اقامت در ابتدا به صورت موقت بوده و بعد از گذشت چند سال، بر حسب موفقیت در تجارت، کسب و کار و همینطور شرکت ثبت شده، فرد خواهد توانست ویزای بلند مدت و دائم را نیز اخذ نماید.
روش های قانونی مهاجرت از طریق خرید ملک در کشورهای خارجی
خرید ملک در خارج از کشور یک پروسه پیچیده است. البته مسائل زیادی در سطح جهانی مربوط به خرید ملک وجود دارند مانند متراژ ملک و سبک معماری آن ملکی که به دنبال آن هستید و همچنین مکان و محدوده قیمت، همه این موارد در انتخاب شما نقش دارند.در واقع خرید ملک در کشورهای خارجی می‌تواند فرصتی باشد که بتوانید اقامت کشور مورد نظرتان را دریافت نمایید. با این وجود در مورد املاک و مستغلات در خارج از کشور، بایستی تمام مسائل مربوط به خرید بین‌المللی با هدف سرمایه‌گذاری در املاک خارج از کشور را نیز در نظر گرفت.
توجه داشته باشد که بعضی از کشورها افزون بر سرمایه معین شده در قیمت خانه، مدت زمان مشخصی را نیز برای سکونت شخص در نظر می‌گیرند و شما بایستی مدت معینی از سال را در این کشور زندگی کنید. خرید ملک هر چند که از روش‌های قانونی مهاجرت می‌باشد ولی در خیلی از کشورها محدودیت فراوانی دارد.
مهاجرت از طریق ویزای تمکن مالی یا بازنشستگی
یکی از روش‌های قانونی مهاجرت به خارج از کشور، مهاجرت از طریق تمکن مالی یا بازنشستگی است که می‌تواند شما را به اقامت دائم یک کشور برساند.در حقیقت ویزای تمکن مالی که بیشتر به افراد بازنشسته داده می‌شود که نشان می‌دهد از طریق دریافت حقوق و داشتن پشتوانه، توانایی فراهم کردن هزینه‌های زندگی خود و خانوادشان را در کشور مقصد داشته و نیازی به حمایت از طرف دولت کشور مورد نظر و یا کار ندارند. اکثر کشورها برای ویزای خودحمایتی شرط حضور دارند. این یعنی بعد از اخذ ویزای تمکن مالی یا همان خودحمایتی این کشورها لازم است حداقل ۶ ماه از سال را در کشور مقصد حضور داشته باشید تا ویزای شما برای دوره بعد تمدید گردد.
ویزای تمکن مالی یا بازنشستگی اغلب در دروه‌های یک یا دو ساله تمدید می‌شود و بعد از پنج تا هفت سال زندگی در این کشورها می‌توانید جهت گرفتن اقامت دائم و تابعیت اقدام نمایید.
در حال حاضر کشورهای فرانسه، اتریش، یونان و همینطور اسپانیا از بهترین گزینه‌هایی هستند که می‌توانید جهت دریافت این نوع اقامت در آن‌ها اقدام کنید. البته لازم است بدانید که منبع درآمد ثابت نباید لزوما از دریافت حقوق از طرف بازنشستگان فراهم شود و می‌تواند از هر منبع مالی دیگر نظیر اجاره بهای املاک و … نیز باشد و فقط شرط آن دائمی بودن و دریافت حقوق به صورت ماهیانه است که پاسخگوی هزینه‌های شما در کشور مقصد باشد.
مهاجرت از طریق تولد فرزند در خارج از کشور
تمام خانواده‌ها می‌خواهند فرزند خود را در بهترین شرایط ممکن به دنیا آورده و بزرگ کنند، به همین جهت روش مهاجرت از طریق تولد فرزند در خارج از کشور را انتخاب می‌نمایند که می‌تواند از مناسب‌ترین روش‌های قانونی مهاجرت باشد. ولی بایستی در نظر داشته باشید که قوانین کشورها با یکدیگر فرق داشته و نمی‌توان از این روش در هر کشوری به اقامت رسید. بر حسب این شیوه مهاجرت، فرزندانی که در کشورهای واجد شرایط به دنیا می‌آیند، به عنوان شهروند آن شناخته می‌شوند که این به منزله بهره‌مندی از مزیای زندگی و شهروندی در آن کشور نیز است.
کشورهای بسیاری در آمریکا، اروپا و همچنین آسیا این امکان را برای افراد خارجی مهیا نموده‌اند ولی شرایط جهت دریافت اقامت از هر یک، متفاوت می‌باشد. باید گفته شود که اگر به دنبال دریافت اقامت از طریق تولید فرزند خود هستید، بدانید که بعضی از کشورها والدین را واجد شرایط اقامت نمی‌دانند و فقط به نوزاد اقامت می‌دهند.
مهاجرت از طریق ازدواج
از سایر روش‌های قانونی مهاجرت که می‌تواند شما را به اقامت دائم و سپس شهروندی یک کشور برساند، ازدواج با اتباع کشوری دیگر می‌باشد. برای رسیدن به اقامت از طریق ازدواج ابتدا باید ازدواج شما به طور رسمی ثبت شده و سپس با مراجعه به سفارت و ارائه کل مدارک ویزای خود را دریافت کنید. بعد از بازدید و بررسی مدارک ویزا برای شخص به مدت یک سال صادر می‌گردد که قابل تمدید بوده و چنانچه در سال‌های بعد ازدواج همچنان پایدار باشد، ویزا هر ساله تمدید می‌شود. بعد از حداقل سه سال تمدید ویزا به طور مداوم می‌توانید درخواست اقامت دائم و تابعیت بدهید.
 
 
CHAT