x
گروه مهاجرتی توریستی سرمایه گذاری مترجمی بازرگانی ام /زد
  • محله کارسیاکا خیبان قبرس شماره:57 طبقه دوم و سوم منطقه آلتین اردو استان اردو کشور ترکیه
  • İNFO@MZMOHAJERAT.COM
  • 8 صبح الی 19 بعد از طهر

به روز رسانی :گروه ام /زد شرکت مهران با ثبت رسمی در کشور ترکیه و مجوز فعالیتی 9797 وزارتخانه مربوطه مجوز ما

شرایط بورسیه تحصیلی در آمریکا

قطعا گرفتن فاند تحصیلی آمریکا برای شما و بسیاری دیگر از دانشجویان بین المللی بسیار حائز اهمیت است. با توجه به محدودیت‌های مالی هر دانشگاه، این امکان وجود ندارد که همه دانشجویان بتوانند از دانشگاه بورسیه دریافت کنند. دریافت اسکالرشیپ از هر نوعی کاملا به شرایط تحصیلی و مهارت‌های زبانی شما بستگی دارد. در اینجا شرایط گرفتن بورسیه تحصیلی آمریکا را در مقاطع مختلف بررسی می‌کنیم.

بورسیه تحصیلی مدرسه و کالج آمریکا

مدارس و کالج‌های آمریکا به دانش آموزان و دانشجویان بین المللی بورسیه ارائه نمی‌دهند. بنابراین تامین همه هزینه‌های تحصیل بر عهده خود دانش آموزان و دانشجویان است.

بورسیه تحصیلی مقطع کارشناسی آمریکا

امکان گرفتن بورس تحصیلی در مقطع کارشناسی امریکا وجود دارد اما بسیار محدود است. در صورتی که شرایط تحصیلی خیلی خوبی داشته باشید مثلا معدل بالای ۱۸ و نمره آیلتس یا تافل بالا داشته باشید (آیلتس ۶.۵ و بالاتر). معمولا شانس دریافت بورسیه به صورت تخفیف شهریه را دارید. مبلغ این اسکالرشیپ‌ها زیاد نیست و بسته به شرایط تحصیلی شما ممکن است بین ۱,۰۰۰ تا ۵,۰۰۰ دلار باشد.

بورسیه تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد آمریکا

رشته‌های کارشناسی ارشد در آمریکا به دو دسته رشته های کورس محور و رشته های تز محور تقسیم می‌شوند. امکان اخذ فاند تحصیلی در رشته‌های کورس محور که نیاز به ارائه پایان نامه ندارند معمولا پایین است اما در رشته های تز محور که نیاز به داشتن سوپروایزر و ارائه پایان نامه وجود دارد، شانس بالاتری برای گرفتن بورسیه تحصیلی وجود دارد.

البته شرایط رشته های مختلف با یکدیگر متفاوت است و شما باید از نظر تحصیلی و علمی از دیگر رقیبان خود بالاتر باشید تا استاد یا دانشگاه شما را واجد شرایط دریافت بورسیه بدانند. داشتن معدل بالای ۱۵ و آیلتس ۶.۵ و مقالات علمی و همچنین نمره جی آر ای در بعضی رشته ها مینیمم های دریافت فاند تحصیلی آمریکا در این مقطع است.

بورسیه تحصیلی مقطع دکتری آمریکا

دانشگاه‌های آمریکا معمولا بودجه بسیاری را برای تحقیقات علمی اختصاص می‌دهند و هر ساله به دانشجویان برتر پذیرش شده در مقطع دکترا مبالغ قابل توجهی فاند تحصیلی ارائه می‌دهند.

اگر قصد دارید در مقطع دکترا در آمریکا تحصیل کنید، در صورتی که شرایط تحصیلی، علمی و پژوهشی خوبی داشته باشید شانس بسیار زیادی برای دریافت بورسیه تحصیلی از طرف استاد راهنما یا دانشگاه را دارید.

حتی در صورت موفقیت تحصیلی در سال اول، امکان تمدید بورسیه برای سال‌های بعد هم وجود دارد. برای پیروزی در رقابت برای کسب بورسیه تحصیلی آمریکا در مقطع دکترا لازم است حداقل معدل ۱۵ و بالاتر، آیلتس حداقل ۶.۵، نمره جی آر ای و مقالات علمی چاپ شده در ژورنال های معتبر داشته باشید.

 

شرایط سنی برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا

سن یکی از فاکتورهایی است که برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا حائز اهمیت است. در اینجا به بررسی شرایط سنی برای تحصیل در آمریکا می‌پردازیم.

شرایط سنی اخذ پذیرش تحصیلی آمریکا

برای گرفتن پذیرش از کالج‌ها و دانشگاه‌های آمریکا محدودیت سنی خاصی وجود ندارد. برای مثال، اگر شما ۲۰ ساله یا ۳۰ ساله باشید شانس گرفتن پذیرش از کالج را دارید. یا اگر ۳۲ ساله یا ۴۰ ساله باشید می‌توانید در مقطع فوق لیسانس پذیرش بگیرید. هیچ کالج یا دانشگاهی در آمریکا نمی‌تواند به دلیل سن شما را ریجکت کند.

شرایط سنی اخذ ویزای تحصیلی آمریکا

موضوع و اهمیت سن در بحث ویزا متفاوت است. برای گرفتن ویزای تحصیلی آمریکا باید رابطه منطقی بین سن و مقطع تحصیلی شما وجود داشته باشد.

برای مثال اگر ۳۰ ساله باشید و بخواهید در مقطع کارشناسی در آمریکا تحصیل کنید، با توجه به سن و گپ تحصیلی بسیار زیادی که دارید، شانس شما برای گرفتن ویزای تحصیلی آمریکا پایین است. آفیسر مجاب نخواهد شد که قصد واقعی شما در این سن صرفا تحصیل است و فقط با هدف تحصیل وارد کشور آمریکا می‌شوید.

 

هزینه تحصیل در آمریکا چقدر است؟

متوسط شهریه در مقاطع مختلف تحصیلی در آمریکا به صورت زیر است:

 

مقطع تحصیلیشهریه سالیانه به دلار آمریکا
شهریه تحصیل در مدارس دولتی آمریکا۲۰,۰۰۰ تا ۶۰,۰۰۰
شهریه تحصیل در مدارس خصوصی آمریکا۲۵,۰۰۰ تا ۶۰,۰۰۰
شهریه تحصیل در مدارس شبانه روزی آمریکا۳۵,۰۰۰ تا ۶۰,۰۰۰
شهریه تحصیل در کالج‌های آمریکا۲۰,۰۰۰ تا ۳۵,۰۰۰
شهریه تحصیل در مقطع کارشناسی آمریکا۲۰,۰۰۰ تا ۴۰,۰۰۰
شهریه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد آمریکا۲۰,۰۰۰ تا ۶۰,۰۰۰
شهریه تحصیل در مقطع دکتری در آمریکا۲۸,۰۰۰ تا ۶۰,۰۰۰

 

 

 

 

 

 

 

هزینه زندگی دانشجویی در آمریکا چقدر است؟

زمانی که به عنوان دانشجو در آمریکا اقامت دارید باید بتوانید هزینه های اساسی خود مانند مسکن، خوراک، پوشاک، رفت و آمد عمومی، تلفن و اینترنت، کتاب، بیمه دانشجویی و دیگر هزینه های جانبی را تامین نمایید. اینکه ماهیانه چقدر باید صرف هزینه زندگی خود کنید به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد؛ مثل سبک و استایل زندگی شما و ایالت و شهر محل تحصیل شما.

 

سبک و استایل زندگی

اگر جزو افرادی هستید که نمی‌توانید در خوابگاه‌های دانشجویی با چند نفر زندگی کنید و مایل به اجاره خوابگاه‌های تک نفره، سوییت یا آپارتمان هستید، هزینه‌ای که باید برای آن بپردازید معمولا زیاد است. در این حالت فقط باید ماهی بیش از ۱,۰۰۰ دلار را برای مسکن در نظر بگیرید.

اما اگر از آن دسته افرادی هستید که با اقامت در خوابگاه در اتاق چند نفره مشکلی ندارید و در هزینه های خوراک و دیگر مایحتاج خود صرفه جویی می‌کنید، هزینه زندگی شما ممکن است بین ۱,۰۰۰ تا ۲,۰۰۰ دلار در ماه باشد.

ایالت و شهر محل تحصیل

اینکه در چه شهر و ایالتی ساکن باشید قطعا در میزان هزینه زندگی شما تاثیرگزار است. بعضی از ایالت‌های آمریکا برای زندگی ارزان‌تر و بعضی دیگر از ایالت‌ها گرانتر هستند. برای مثال، در ایالت‌های غربی و در شهری مانند سان فرانسیسکو، هزینه زندگی بین ۲,۲۰۰ تا ۴,۰۰۰ دلار در ماه است. در حالیکه در شهر هیوستون در ایالت جنوبی آمریکا هزینه زندگی بین ۱,۰۰۰ تا ۲,۰۰۰ دلار در ماه است.

 

اپلای و اخذ پذیرش تحصیلی آمریکا

اپلای و اخذ پذیرش  تحصیلی آمریکا چندین مرحله دارد که به صورت خلاصه در اینجا بیان می‌شود:

 

ویزای دانشجویی آمریکا

ویزای تحصیلی آمریکا انواع مختلفی دارد که به شرح زیر است:

  • ویزای F1: این نوع ویزا برای تحصیل در دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی آمریکا در مقاطع مختلف تحصیلی به کار می‌رود. ویزای F2 مربوط به همسر و فرزندان فرد دارنده‏ ویزای تحصیلی F1 است.
  • ویزای M1 : این نوع ویزا مخصوص تحصیل در بعضی از رشته‌های فنی و حرفه‌ای در آمریکا است. ویزای M2 مربوط به همسر و فرزندان فرد دارنده‏ ویزای تحصیلی M1 است.
  • ویزای J1: این نوع ویزا به بسیاری از اساتید دانشگاه‌ها، پژوهشگران و ویزیتورهایی که قصد تبادل اطلاعات فرهنگی، پزشکی یا تجاری را دارند تعلق می‌گیرد. ویزای J2 مربوط به همسر و فرزندان فرد دارنده‏ ویزای J1 است.

مراحل اخذ ویزای دانشجویی آمریکا

اخذ ویزای دانشجویی F1 آمریکا مراحل مختلفی دارد. پس از گرفتن نامه پذیرش و فرم I-20 از دانشگاه مورد نظر، باید فرم درخواست ویزا یعنی فرم DS-160 را سابمیت کنید. سپس از سفارت آمریکا واقع در یکی از کشورهای مجاور وقت مصاحبه بگیرید و در زمان تعیین شده در جلسه مصاحبه حاضر شوید.

 

اقامت بعد از تحصیل در آمریکا

احتمالا هدف بسیاری از شما از تحصیل در آمریکا این است که پس از فارغ التحصیلی در این کشور بمانید و اقامت دائم آمریکا را به دست آورید. اما چطور و چگونه؟

پس از فارغ التحصیلی، شما ۶۰ روز فرصت دارید که در آمریکا بمانید و بعد از آن باید این کشور را ترک کنید. اما راه‌هایی وجود دارد که بتوانید این زمان را افزایش دهید. یکی از این راه‌ها گرفتن مجوز کار یک ساله از طریق برنامه آموزش عملی اختیاری یا Optional Practical Training (OPT) است. با داشتن این مجوز می‌توانید از کارفرمایان آمریکایی پیشنهاد شغلی دریافت کنید و مشغول به کار شوید. سپس ویزای کار بگیرید و در نهایت برای اقامت دائم آمریکا اقدام کنید.

تصویر عالی

 

 

تصویر عالی

 

CHAT