x
گروه مهاجرتی توریستی سرمایه گذاری مترجمی بازرگانی ام /زد
  • محله کارسیاکا خیبان قبرس شماره:57 طبقه دوم و سوم منطقه آلتین اردو استان اردو کشور ترکیه
  • İNFO@MZMOHAJERAT.COM
  • 8 صبح الی 19 بعد از طهر

به روز رسانی :گروه ام /زد شرکت مهران با ثبت رسمی در کشور ترکیه و مجوز فعالیتی 9797 وزارتخانه مربوطه مجوز ما

تحصیل در آفریقا
آفریقای جنوبی کشوریست واقع در جنوب آفریقا و در سواحل دو اقیانوس اطلس و هند قرار گرفته است. این کشور سه پایتخت متفاوت دارد، قوۀ مجریه آفریقای جنوبی درپرتوریا، پارلمان آفریقای جنوبی در کیپ تاون و قوۀ  قضائیه این کشور در بلوم فونتین واقع شده است، پرجمعیت‌ترین شهر آفریقای جنوبی نیز ژوهانسبورگ می‌باشد. آفریقای جنوبی با کشورهای  نامیبیا، بوتسوانا، زیمباوه، موزامبیک، سوازیلند و لسوتو همسایه و هم مرز می‌باشد.
تحصیل در آفریقای جنوبی به منزله راه ورود به یک دنیای متفاوت از رشته‌های متنوع دانشگاهی و درسی قلمداد می‌شود. افرادی که متقاضی تحصیل در این کشور آفریقایی هستند می‌توانند در مقاطع مختلف تحصیلی، از دوران ابتدایی گرفته تا مقطع دکتری در رشته مورد علاقه خود مشغول به تحصیل شوند.
کشور آفریقای جنوبی یکی از کشورهای بسیار زیبا در آفریقای جنوبی است که به دلیل مجاورت با آب‌های اقیانوسی، یک مقصد گردشگری و مهاجرتی برای بسیاری از مسافران خارجی به‌شمار می‌آید. برای تحصیل در دانشگاه‌ها و مدارس این کشور، فرد متقاضی باید ویزای تحصیلی آفریقای جنوبی را دریافت کند. تمام رشته‌های دانشگاهی در مقطع لیسانس، فوق لیسانس و دکتری در کشور آفریقای جنوبی از اهمیت زیادی برخوردار هستند.
تحصیل در آفریقای جنوبی در یکی از رشته‌های دانشگاهی برای بسیاری از دانشجویان خارجی جذاب بوده و متقاضیان ورود به دانشگاه‌های این کشور هرساله رو به افزایش است. نحوه پذیرش دانشجو در هر یک از دانشگاه‌های آفریقای جنوبی متفاوت است؛ برخی از دانشگاه‌ها به صورت بورسیه تحصیلی، دانشجویان خود را پذیرش می‌کنند و برخی دیگر صرفاً با بررسی مدارک فرد متقاضی این کار را انجام می‌دهند.
شاید برای بیشتر افراد جالب باشد که بدانند تحصیل و اعزام دانشجو به آفریقای جنوبی در سال‌های اخیر طرفداران زیادی داشته است. یکی از دلایل عمده محبوبیت تحصیل و اعزام دانشجو به آفریقای جنوبی وجود دانشگاه‌های انگلیسی و دوره‌های زبان در این کشور است.
یکی از دیگر دلایل این است که هزینه تحصیل در این کشور نسبت به دیگر کشورها ارزان‌تر است. آفریقای جنوبی دارای حیات وحش فوق العاده و شهرهای بزرگ و پویا است که می‌تواند دوران تحصیل را برای افراد به یک تجربه فوق العاده بدل کند. لازم به ذکر است که بدانید ۲۳ دانشگاه آفریقای جنوبی مورد تایید وزارت علوم در ایران است.
تحصیل در آفریقای جنوبی در یک نگاه
  • پایتخت آفریقای جنوبی: پرتوریا، بلوم فونتین، کیپ تاون
  • زبان تحصیل: انگلیسی
  • مدت تحصیل مقطع کارشناسی در آفریقای جنوبی: ۳ تا ۴ سال
  • مدت تحصیل کارشناسی ارشد در آفریقای جنوبی: ۱ تا ۲ سال
  • مدت تحصیل دکتری در آفریقای جنوبی: ۳ تا ۵ سال
 
مزایای تحصیل درآفریقای جنوبی
هزینه تحصیلات به میزان قابل توجهی پایین است و هزینه زندگی در آفریقای جنوبی تقریبا ۴۰٪ کمتر از کشور انگلستان است. از نکات بسیار مهم و تأثیرگذار برای انتخاب کشور آفریقای جنوبی، زبان تحصیل و پایین بودن هزینه های تحصیل و زندگی نسبت به سایر کشورهای انگلیسی زبان می باشد.
تصویر عالی
آیا تحصیل در آفریقای جنوبی رایگان است؟
دانشجویان متقاضی تحصیل در آفریقای جنوبی با هر سلیقه، رشته یا گرایشی که در نظر داشته باشند می‌توانند در این کشور مشغول به تحصیل شوند. اگر قصد دارید برای تحصیل در آفریقای جنوبی اقدام کنید و یا به ویژه می‌توانید به تحصیل رایگان در آفریقای جنوبی نیز فکر کنید، یکی از این رشته‌های دانشگاهی را انتخاب کنید.
مقوله تحصیل رایگان در این کشور با استفاده از شرایط بورسیه تحصیلی امکان‌پذیر است. اگر واجد شرایط دریافت بورسیه تحصیل در آفریقای جنوبی باشید می‌توانید از سوی سازمان ارائه دهنده بورسیه یا دانشگاه مربوطه در یکی از رشته‌های شامل بورسیه تحصیلی پذیرفته شوید.
در ادامه این مطلب با بورسیه‌های تحصیل در آفریقای جنوبی آشنا می‌شوید. اگر بخواهید بدانید که شهریه‌های این کشور در چه حدود است باید گفت که اولا بر خلاف شهریه‌های خیلی پایین، سطح آموزش در دانشگاه‌های کشور آفریقای جنوبی بسیار بالاست. ثانیا شهریه‌ی دانشگاهی دانشجویان در مقطع لیسانس در کشور آفریقای جنوبی برای طول یک سال تقریبا ۲۵۰۰ الی ۴۵۰۰ دلار می‌باشد. این رقم برای دانشجویان مقطع فوق لیسانس نیز، ۲۷۰۰ الی ۳۰۰۰ دلار اعلام شده است.
مقاطع آموزشی آفریقای جنوبی
نظام آموزشی کشور آفریقای جنوبی نیز مانند هر کشور دیگری شامل قوانین وزارت‌خانه این کشور است. برای مقاطع تحصیلی قبل از دانشگاه، قوانین توسط وزارت آموزش و پرورش تدوین می‌شوند و قوانین دانشگاه‌ها را وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در آفریقای جنوبی تعیین می‌کند.
تمام ایالت‌های کشور آفریقای جنوبی از این قوانین تبعیت می‌کنند. بر همین اساس، نظام آموزشی کشور آفریقای جنوبی را به چهار دوره اصلی دبستان، راهنمایی، دبیرستان و دانشگاه تقسیم‌بندی می‌کنند. افراد متقاضی تحصیل در آفریقای جنوبی می‌توانند با توجه به شرایط درسی و تحصیلی خود در یکی از این مقاطع ثبت نام کنند.
در نظام آموزشی کشور آفریقای جنوبی، امر آموزش به دو مقوله مهم تقسیم می‌شود؛ در این کشور، آموزش‌ها به طور کلی به صورت آموزش‌های کلاسیک (شامل آموزش‌های مقدماتی و تکمیلی) و آموزش‌های عالی (شامل آموزش‌های مهارتی در دوره‌های مختلف) به افراد ارائه می‌شوند.
آموزش‌های مهارتی اغلب در دانشگاه‌ها تکمیل می‌شوند اما اگر فردی بخواهد با مهارت خود بدون تحصیل در بخش دانشگاهی وارد بازار کار گردد باید از آموزش‌های تخصصی دوره‌های فنی و حرفه‌ای این کشور استفاده کند. تحصیل در آفریقای جنوبی به منزله استفاده از این دو آموزش تخصصی خواهد بود.
سیستم نمره دهی در آفریقای جنوبی
سیستم نمره دهی در این کشور از آمریکا و دیگر کشورها سختگیرانه‌تر است و برای دریافت نمره a بین ۷۵ تا ۱۰۰ و a منفی ۷۰ تا ۷۴ خواهد بود و نمره b  ۶۰تا ۶۹ خواهد بود و c بین ۵۰ تا ۵۹ و زیر ۴۹ رد و غیر قابل قبول است. افراد برای گرفتن انتقالی از یک دانشگاه به دانشگاهی دیگر در آفریقای جنوبی باید دستاورد‌های دانشگاهی خود به همراه نتایج آزمون‌هایشان دانشگاه مبدا را به دانشگاه مورد نظر ارسال کنند.
توجه داشته باشید که دانشگاهی مانند دانشگاه cape town در کشور آفریقای جنوبی، دارای متقاضیان زیادی برای انتقالی است و از این رو تنها افراد معدودی به عنوان دانشجوی انتقالی در این دانشگاه پدیرفته می شوند.
مدارس آفریقای جنوبی
سیستم آموزشی در مدارس آفریقای جنوبی دارای تغییرات زیادی است. همانطور که در قسمت‌های قبلی نیز بیان نمودیم نظام آموزشی این کشور درگیر مسائل طبقاتی و امکانات مختلف است. در این کشور، مدارس دولتی زیادی وجود دارد که در مناطق مختلف، شرایط متفاوت دارند.
اگر فردی متقاضی تحصیل در آفریقای جنوبی در مدارس این کشور است بهتر است اول در مورد مدرسه و امکانات آن تحقیق کند. مجتمع آموزشی امام خمینی در شهر پرتوریا یک مدرسه ایرانی است که برای تحصیل دانش آموزان ساخته شده است.
از ۶یا۷ سالگی وارد مدرسه می‌شوند تا کلاس نهم که ۱۵ یا ۱۶ سالگیست تحصیل اجباری بوده و بعد از آن برای مقطع دبیرستان تحصیل اختیاری خواهد بود و مدارس رایگان و غیر رایگان و خصوصی وجود دارد و برای مهاجران تحصیل در مدرسه خصوصی فقط امکان‌پذیر است. مدارس پولی است و هزینه بالایی دارد و رایگان‌ها فقط در مناطق فقیرنشین توسط دولت دایر شده‌اند و غیر رایگان‌ها ۱۰۰۰ دلار و خصوصی‌ها ۵ یا ۶ هزار دلار در سال شهریه دارند.
CHAT